уторак, 13. јун 2017.

MEĐUNARODNO UDRUŽENJE TELOHRANITELJA [13]



Onaj koji bi želeo biti telohranitelj iz "gameboy igrica i filmova" može odmah uštedeti novac i vreme. Stvarnost u ovom poslu zaista je ozbiljno teška i zahteva maksimalnu predanost jer kad nešto krene po zlu ne može se jednostavno pritisnuti "enter" i ponovo od početka.



Ovaj posao obavlja se u svim vremenskim uslovima i to 24 sata na dan. Specijalna pojačanja, kao kod vojske i policije, možemo skoro uvek zaboraviti, jer mi smo često sami sa svojim klijentom i to kao prvo sebi trebamo objasniti.



Ovo je jedan častan posao, ako ne i najčestitiji i najiskreniji, i pre svega jedan od prvih poslova uopšte. Neretko ga plaćamo vlastitim zdravljem, ako ne i životom.



Jedno obezbeđenje jako je onoliko koliko je jaka njegova najslabija karika.



Stoga sam osnovao "Međunarodno udruženje telohranitelja – International Association of Bodyguards" u kome vežbamo i učimo. Svim zainteresovanim osobama i organizacijama, od laika do profesionalaca, kojima njihovo znanje i obuka nije dovoljna, nije adekvatna ili jednostavno žele proširiti svoje znanje, slobodni smo ponuditi naše znanje, naše iskustvo i ideje. Jedinstveni, originalni i efikasni samoodbrambeni program u kome nudimo niz tematskih seminara u kojima će svi zainteresovani moći naći ono što ih zanima i usavršiti svoja znanja.



Cilj "Međunarodnog udruženja telohranitelja – International Association of Bodyguards" je da kroz svoje treninge, omogući svim zainteresovanim običnim građanima, početnicima, ali i iskusnim praktičarima raznih veština, profesionalcima, policajcima, vojnicima, stvarnu veštinu i pravilnu obuku kroz razne realne borbene situacije sa i bez oružja, kako bi u određenim situacijama adekvatno mogli zaštititi sebe i život svog klijenta. 

Jakić Milorad, predsednik Međunarodnog udruženja telohranitelja (IAB - International Association of Bodyguards)



IAB 2017 06 08 13 5 02

Нема коментара:

Постави коментар