четвртак, 15. новембар 2012.

NISMO NA VLASTI, JER SADAŠNJA VLAST NIKAD NIJE BILA PARTNER LSV


Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov rekla je u anketi emisije "Politbiro" na RTV-u da sve stranke koje su nakon izbora dospele u opoziciju treba najpre da sednu i među svojim redovima razgovaraju zbog čega se to desilo. 
Aleksandra Jerkov
- Mi takvu potrebu isto imamo, mada ne u istom smislu. Jer, LSV nije došla u opoziciju zbog toga što je izgubila na izborima. Naprotiv, mi smo na ovim izborima ostvarili najbolji izborni rezultat do sada, ali, sticajem okolnosti mi nismo ušli u vlast zbog toga što oni koji su formirali vlast nikada nisu bili partneri LSV – navela je Jerkova. 

Ona je istakla i da je Demokratska stranka morala da zauzme potpuno novu poziciju, kao sada najveća opoziciona stranka, a koja je godinama bila vodeća stranka u vlasti.

- Naravno da su novonastale okolnosti nametnule jednu takvu vrstu dijaloga. Međutim, ja se nadam da će oni uskoro uspeti da izglade sve nesporazume koje imaju među sobom i da zauzmu ono mesto koje bi trebali da imaju – zaključila je Aleksandra Jerkov.
(BILSV, 12.11.2012)

Нема коментара:

Постави коментар