субота, 4. август 2012.

MARAŠ ĆE PONOVO NA SUD


     Ujedinjeni regioni Srbije su se očekivano priključili svojim koalicionim partnerima Srpskoj naprednoj stranci u pokušaju da se obračunaju sa opozicijom. Nakon saopštenja SNS u kojem se spominju "Čanak i saučesnici" odgovorni za sve loše u Srbiji, počev od reforme pravosuđa, danas se oglasio i URS čiji je lider, za razliku od Čanka, 12 godina u vlasti sa svojim ministrima.
LSV Novi Sad
     Iako je pre četiri meseca već tužen zbog slične izjave, funkcioner URS Slobodan Maraš i danas, koristeći se Gebelsovim pravilom da više puta ponovljena laž postaje istina, navodi da je Čanak bio preokupiran "sanacijom" Metals banke, kasnije Razvojne banke Vojvodine.


     I zato će ponovo na sud.


     Ostaje samo da se vidi hoće li policija i pravosuđe biti efikasno kao kada treba proganjati ligaše, što smo ovih dana videli na primeru Aleksandra Martona u Zrenjaninu.


     Što se tiče učinka, koji spominje Maraš, upravo je Dinkić godinama bio jedan od glavnih kočničara decentralizacije uopšte, a zatim i rada Nacionalnog saveta za decentralizaciju.


     Ceneći rad Mlađana Dinkića i njegovih ministara, ali i novopridošlih članova poput Maraša, građani i građanke su odlučili da u Novom Sadu i u Skupštini AP Vojvodine URS bude vanparlamentarna stranka.


     Maraš, međutim, očito mora da govori sve što drugi funkcioneri URS ne bi sebi hteli da dozvole, kako bi se dokazao u društvu.


     Jer, javnost još pamti njegove izjave poput onih iz novembra 2008. kada je u parlamentu za sadašnjeg partijskog šefa govorio da su malverzacije i neverovatno visoke plate gde god su Dinkićevi ljudi i da bi sve mogao da razume kada bi samo video jedan Dinkićev rezultat.
Potpredsednik 
Gradskog odbora 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad
Branislav Antić

Нема коментара:

Постави коментар