уторак, 11. септембар 2012.

JERKOV: KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU


     NOVI SAD - Predsednica Skupštine grada Aleksandra Jerkov izjavila je večeras da je pucnjava u kojoj je ranjen jedan osamnaestogodišnjak u neposrednoj blizini Osnovne škole "Žarko Zrenjanin" zapravo "kap koja je prelila čašu" kada je u pitanju bezbednost Novosađana i za lošu bezbednosnu situaciju optužila ministra unutrašnjih poslova i premijera Ivicu Dačića.
Aleksandra Jerkov
     Jerkova je obišla mesto zločina i nakon razgovora sa zaposlenima škole izjavila da se pucnjava dogodila u vreme četvrtog školskog časa, u neposrednoj blizini školskog igrališta, na kojem su u tom trenutku učenici trećeg razreda imali fizičko.

     - Šta još treba da se desi pa da ministar unutrašnjih poslova izađe u susret onome što ga molimo već četiri godine, a to je da Novom Sadu treba još najmanje 300 policajaca? Zar majke treba da strahuju za svoju decu da li će da se vrate iz škole, umesto da razmišljaju o tome šta deca uče - upitala je Aleksandra Jerkov.

     Ona je poručila da ako Beogradu i MUP-u nije stalo do bezbednosti Novosađana, onda neka daju nadležnosti glavnom gradu Vojvodine da sam može da brine o bezbednosti sopstvenih građana.

     - Novi Sad može i mora da bude bezbedno mesto za život, novosadska deca to zaslužuju - kazala je Jerkov.
(BILSV, 10.09.2012)

Нема коментара:

Постави коментар