уторак, 11. септембар 2012.

NOVA VEĆINA OD ODBEGLIH, IZBAČENIH, OSUMNJIČENIH I NATERANIH


     NOVI SAD – Sutra ćemo videti da li je Srpska napredna stranka, uz pomoć pritisaka i ucena republičkog nivoa vlasti skupila dovoljan broj odbornika da smeni demokratski izabranu vlast u gradu, istakla je danas predsednica Skupštine grada Novog Sada Aleksandra Jerkov. 
Aleksandra Jerkov
     U izjavama za RTV, TV Pink i TV Prvu, Jerkova je poručila da su sve opcije i dalje otvorene, ali da se skupšinska većina pravi na sednici u skupštinskoj sali, a ne na drugim mestima, zbog čega će se tek sutra videti da li će nova vlast biti izabrana. 

     – Ukoliko Srpska napredna stranka sutra bude napravila većinu, to će biti većina odbeglih, izbačenih, osumnjičenih i nateranih. Odbornici Socijalističke partije Srbije koji su naterani da uđu u ovu većinu, odbornici Srpskog porkreta obnove koji su odbegli sa liste Lige socijaldemokrata Vojvodine, odbornici Dveri koji su izbačeni iz svoje stranke i odbornici Romske demokratske stranke koji su osumnjičeni za kupovinu glasova – istakla je Jerkova. Dodala je da će ta nova većina, ako bude formirana imati legalitet, ali ne i legitimitet. 
(BILSV, 11.09.2012.)

Нема коментара:

Постави коментар