среда, 18. мај 2011.

SOLIDARNOST POVODOM DANA PORODICE


      Gradski odbor LSV NS je povodom 15. maja, Međunarodnog dana porodice, organizovao prikupljanje pomoći za jednu višečlanu porodicu iz naselja Adice, i na taj način još jednom pokazao da se kroz svoj rad zalaže za osnovne ljudske vrednosti poput solidarnosti i humanosti.

      Kako je istakla Milica Vlaisavljević, članica Izvršnog odbora LSV NS, osnovno opredeljenje naše stranke je da bi svaki radno sposoban čovek trebalo da živi od svog rada, ali smo svedoci teške ekonomske situacije, i moramo se potruditi da pomognemo drugima, što LSV svakako čini.

      - Liga socijaldemokrata Vojvodine koristi mnogo prilika da organizuje humanitarne aktivnosti bez obzira što je naše osnovno opredeljenje da bi svaki radno sposoban čovek trebao da radi i da živi zapravo od svog rada. Nažalost, pokazuje se i u vreme ekonomske krize, a i kada pogledamo kakva nam je situacija u društvu u smislu nedostatka zaposlenja, da to još uvek nije moguće. Ovog puta ćemo odneti pomoć jednoj višečlanoj porodici sa sedmoro dece iz naselja Adice, koja živi u vrlo teškim uslovima. - navela je Vlaisavljevićeva ovom prilikom.

      Ona je istakla da će se LSV i dalje baviti ovakvim akcijama, ali da će svakako raditi i svoj osnovni posao, a to je zalaganje za otvaranje više radnih mesta, kako bi svako mogao da živi od svog rada.

      Koordinatorka akcije, koja je ujedno i uručila pomoć porodici, je članica IO LSV NS Željka Ivkov Spiridonović.

Нема коментара:

Постави коментар