субота, 21. април 2012.

LSV JEDINA DOŠLA NA OKRUGLI STO ORGANIZACIJA ZA ZAŠTITU POTROŠAČA


     Novi Sad, 21. april - Narodne poslanice Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov i Olena Papuga jedine su danas prisustvovale okruglom stolu na temu "Šta političari obećavaju potrošačima" u Medija centru u Beogradu, iako su bili pozvani predstavnici svih izbornih lista i svih političkih stranaka u Srbiji. 
Aleksandra Jerkov
     Okrugli sto su upriličile organizacije za zaštitu potrošača iz Beograda, Niša, Jagodine i Leskovca, kao i Asocijacija potrošača Srbije sa svojim članicama iz Novog Sada, Bora, Šapca, Požarevca i Vršca. To su sve organizacije za zaštitu potrošača koje postoje u našoj zemlji.


     Tom prilikom, Jerkova i Papuga, su se obavezale da će svi narodni poslanici LSV, koji budu izabrani u Narodnu skupštinu Republike Srbije, sarađivati sa ovim organizacijama. 


     Dogovoreno je da će se Liga sa organizacijama za zaštitu potrošača konsultovati oko svih zakona koji se donose u parlamentu, a da se tiču potrošača, ali i da će pomoći da se njihov glas čuje. Takođe, Liga je spremna da predloži svaki zakonski predlog koji bi bio izrađen u dogovoru sa njima. 
Biro za informisanje 
Lige socijaldemokrata Vojvodine

Нема коментара:

Постави коментар