недеља, 1. април 2012.

SRBSKA AKCIJA ČISTI SRBIJU OD ĐUBRETA STAVLJAJUĆI CRNE KESE NA BISTE NARODNIH HEROJA


JEDAN NAROD, JEDNA DRŽAVA, JEDAN VOĐA!

 Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer!


     Fašistička organizacija "Srbska akcija" skrnavila je spomenike. Cilj: Buđenje uspavane svesti Nišlija o učinjenim komunističkim zločinima.
     Fašistička organizacija "Srbska akcija" istinu o komunističkim zločinima u Nišu i okolini i pravdu za žrtve crvenog terora zatražila je tako što su njeni aktivisti navukli crne kese na biste narodnih heroja u centru Niša.
     Na svom sajtu objavila su i fotografije maskiranih članova, koji su postavili kese i antikomunističke parole na biste u parku preko puta Gradske većnice.
     Mladići su slikani sa crnim kapuljačama na glavi, a kese su navukli na biste narodnih heroja Sretena Mladenovića Mike, Konrada Žilnika i spomenik vojnicima poginulim u Drugom svetskom ratu.


     Ko su njihovi prijatelji

Србска земља главама се плаћа!

Због тога је наша порука пркос пропаганди Система, који жели да потпуно анестезира данашње генерације Срба, утапајући их у устајалу бару лажног мира и ушушкавајући их у капиталистичке и рекламаторске шарене крпе, не би ли као народ из вида потпуно изгубили свест о нужности борбе.
Србска Акција је покренула нову кампању, започету израдом  и лепљењем налепница са поруком: „Очистимо Србију од ђубрета“ и „Очисти крај од шљама“. Наша нова акција уперена је против предстојеће предизборне поплаве пропагандног материјала антисрбских политичких партија, које већ почињу са новим серијама манилипулативног и паразитског деловања у циљу деструктивног утицаја на свест и разум народа,…
Током протеклог викенда активисти Србске Акције били су гости темишварског огранка румунске националистичке организације Нова десница.
У петак 11. фебруара 2011, у једном од београдских храмова, Србска Акција је организовала парастос ђенералу Милану Недићу, једноме од најзаслужнијих Срба, и то не само у протеклом веку већ и у читавој прошлости србског народа.  
Dana 1. septembra 1941. Nedić je održao govor na Radio Beogradu, gde je objavio nameru svoje administracije da "sačuva srž srpskog naroda", prihvatajući okupaciju i radeći za Nemce. Tim činom započela je Nedićeva strahovlada (uz pomoć Nemaca) i zločini u Srbiji. Takođe je govorio protiv organizovanja otpora okupatorskim snagama. Uz pomoć Wermachta, Nedić je krajem  1941. uspeo umiriti Srbiju i prisiliti na povlačenje komunističke partizanske odrede i one četnike koji se nisu složili da sarađuju sa Nemcima. Preostalim četničkim odredima u Srbiji je dozvolio legalizaciju, tj. stavljanje pod njegovu komandu.


Нема коментара:

Постави коментар