среда, 25. јул 2012.

JERKOV: BEZ PROMENE VLASTI U NOVOM SADU


     NOVI SAD - Vladajuća većina u Novom Sadu nije dobila nikakve naznake koalicionih partnera iz Socijalističke partije Srbije da će doći do promene gradske vlasti, rekla je danas predsednica Skupštine Novog Sada Aleksandra Jerkov. 
Jerkov
     - Nemam informacije da se tako nesto dešava. Nismo dobili nikakve naznake od SPS da bi se tako nešto moglo desiti - kazala je Jerkov Agenciji Beta. Ocenila je da bi smenjivanjem vlasti direktno bila prekršena izborna volja građana Novog Sada. Povodom najave predsednika Ujedinjenih regiona Srbije Mlađana Dinkića o mogućnosti "prekomponovanja" novosadske vlasti, Jerkov je kazala:


     - Oni su na sve spremni: na kupovinu odbornika, na pretnje, ucene. Ipak, verujem da će SPS imati dovoljno političke odgovornosti.


     Dodala je da je "žalosno" što se Dinkić koji će biti izabran za ministra finansija i privrede, bavi "prekomponovanjem" vlasti u Novom Sadu, a ne radnicima tamošnjih firmi "Novitet" i "Novosadske mlekare" koji će "koliko sutra ostati bez posla".


     - Skoro sve firme u Novom Sadu su na ivici propasti i Dinkiću bi bolje bilo da razmišlja o tome - rekla je Aleksandra Jerkov.
(BILSV, 25.07.2012.)

Нема коментара:

Постави коментар