петак, 6. јул 2012.

"ODBORNICA-PRELETAČ" LUKRECIA URSULESKU "PRELETELA" U STRANKU POŠTENJAKA!

     Šta je donelo ukidanje blanko ostavki pokazalo se, i praktično, već na samom početku ili, bolje reći, pre samog početka - prekrajanje volje birača i kupovine mandata. Ovakvi potezi samo pokazuju koliko je ovakav način pogrešan i ovakvo "političko" delovanje besmisleno. Besmisleno je i izlaziti na izbore i birati ljude koji nemaju ni principa, ni morala, "ljude-kameleone" koji se prodaju i okreću leđa onima koji su za njih glasali. Da iznenađenje bude veće, sve to je u korist organizacije koja je tvrdila da je pokradena 6. maja. 


     Na osnovu ovog čina, možemo zaključiti da je "krađa" ustvari bila "kampanja". Dobro osmišljen izborni trik ili manevar između dva kruga koji poraženog dovodi na mesto pobednika, a efekat, da se određen broj birača "sažali" na žrtvu, očigledno je bio uspešan


     Građanima je pokazano i da su nam univerziteti trgovine na kojima se diplome kupuju, jer sve to nije ništa u poređenju sa krađom glasova čiji su se dokazi od 6. maja negde izgubili. Dok se ne pojave smatraćemo da je to bio izborni trik. Vlast smo dobili, a koliko će "pošteno" vladati pokazuje se već pri formiranju vlasti. 


     - Odbornici LSV-a Lukrecia Ursulesku i SPO-a Ljubomir Stanisavljev pojavili se jutros na sednici skupštine Zrenjanina kao predstavnici koalicije SNS – SPS i time im dali većinu za formiranje parlamenta – kaže za S media portal predsednik skupštine grada Zrenjanin Aleksandar Marton.
     Misterija razrešena!


     Navodni nestanak odbornice iz Zrenjanina Lukrecia Ursulesku napokon je dobio svoj epilog. Dojučerašnji predsednik skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton (LSV) kaže za S media portal da do odbornice Lukrecie nije moglo da se dođe nekoliko prethodnih dana.


     Nije bilo moguće stupiti sa njom u kontakt. Nije dolazila na posao, mobilni je isključila – kaže on i dodaje: - Iako je sednica za formiranje novog skupštinskog saziva dogovorena za 10. jul, jutros oko 10 sati Lukrecia Ursulesku (član LSV-a) i odbornik Ljubomir Stanisavljev (SPO na listi LSV-a) pojavili su se kao predstavnici koalicije Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije i time im praktično dali većinu!


     Mandati kao na pijaci!


     Marton kaže da je LSV pobedila u Zrenjaninu na pokrajinskom i lokalnom nivou, a da je na republičkom lista čiji je nosilac Boris Tadić takođe odnela pobedu.


     -Građani su nezadovoljni, pogotovu u Ečki, odakle je Ursulesku. Imam informaciju da se skupljaju pred njenom kućom – kaže Marton i dodaje:


     -Sramota je na ovaj način prekrajati izbornu volju građana. Da li je bilo neophodno ukidati blanko ostavke? Čemu onda izbori kada je moguće "prodavati" mandate na ovaj ili onaj način?

Нема коментара:

Постави коментар