петак, 11. мај 2012.

ČANAK: NEVEROVATNA TVRDNJA DA SU IZBORI POKRADENI



     NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je danas da je neverovatna tvrdnja pojedinih stranaka da su izbori pokradeni.
Nenad Čanak
     – Kako je moguće pokrasti izbore kada imate na biračkim mestima desetine ljudi koji to kontrolišu i to predstavnike svih onih koji se danas bune? Kako to da su izveštaje sa biračkih mesta potpisali svi koji su bili tu, a sad najedanput je nešto navodno naknadno menjano – rekao je Čanak agenciji Beta. On je kazao da je to pokušaj stranaka koje su loše prošle na izborima 6. maja, da skrenu pažnju sa manipulacija koje su se desile tokom izborne kampanje.


     – Gubitnička koalicija oko Tomislava Nikolića trudi se da pomeri fokus sa manipulacija svog vođe, kao što je pitanje njegove fakultetske diplome. Ona sada pokušava da premesti težište drugog kruga izbora na neku navodnu izbornu krađu, previđajući da su ih građani kaznili za sve ono što su radili u prethodnom periodu - za nesolidnost, prevrtljivost i otvorene laži – rekao je Čanak. Ocenio je da je samo u Srbiji moguće da se na pitanje "gde si studirao?" dobije odgovor "tužiću te". Komentarišući navode Liberalno demokratske partije i Saveza vojvođanskih Mađara o neregularnosti izbora, Čanak je kazao da bi voleo da čuje makar jedan primer koji bi na to ukazao.


     – LSV ne vidi gde se ta navodna kradja dogodila, a da nestane 30.000 glasova - kao što to tvrdi SVM, to je naučna fantastika. To jednostavno nije moguće, oni to znaju, ali onima koji su ih finansirali i podržali za ove izbore, moraju da opravdaju loše rezultate, previdjajući da su ih gradjani kaznili za nedoslednost u politici i skretanje u nacionalizam – rekao je Čanak.
(BILSV, 10.05.2012.)

Нема коментара:

Постави коментар