понедељак, 21. мај 2012.

NAJBOLJI REZULTAT LIGE


     NOVI SAD - Potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević izjavila je gostujući kasno sinoć u izbornom programu na RTV-u da je LSV na proteklim izborima ostvarila do sada najbolji rezultat koji je ujedno i ozbiljno bolji od onog na izborima 2008. godine. 
Maja Sedlarevic
     - U ovom momentu sa sigurnošću možemo da kažemo da imamo deset mandata, a u još uvek važećem mandatu smo imali pet. To je ozbiljan skok – ocenila je Sedlarevićeva. Ona je dodala i da je Liga u drugom krugu izbora za poslanike u Skupštini AP Vojvodine po većinskom izbornom sistemu imala osam kandidata. 


     - Što se tiče pokrajinske administracije ja zaista verujem da tu neće biti nekih većih izmena bar što se tiče koalicionih partnera – rekla je ona. 


     Sedlarevićeva je naglasila i da za Ligu odlukom Glavnog odbora LSV bilo kakva saradnja sa SNS, SRS i DSS nije moguća. 


     - Tako da teoretski govoreći, ukoliko dođe do nekih razgovora DS sa SNS, Liga sigurno neće učestvovati u vlasti u pokrajini – rekla je Sedlarevićeva.


     A na pitanje da li će ponovo biti potpredsednica Skupštine AP Vojvodine, Sedlarevićeva je rekla da ono što sigurno zna jeste da će po treći put biti poslanica LSV. 


     - A oko kadrovskih rešenja odluku će doneti Glavni odbor LSV koji će biti održan u vrlo skoro vreme s obzirom da su izbori završeni i da se odluke o tome ko će nas predstavljati u parlamentima moraju doneti – navela je Sedlarevićeva.  
(BILSV, 21.05.2012.)

Нема коментара:

Постави коментар