петак, 11. мај 2012.

ISTINA O DIPLOMI TOME NIKOLIĆA!


     Lider SNS došao do diplome na Fakultetu za menadžment u Novom Sadu kad su njegovi kadrovi preuzeli ovu ustanovu
Zorica Mihajlović, članica predsedništva SNS, pokazuje diplomu Tomislava Nikolića
     Ekspres diploma! Lider SNS Tomislav Nikolić došao je do diplome kad su njegovi kadrovi preuzeli Univerzitet "Braća Karić". Tada je u sastav te ustanove ušao i fakultet na kome je Nikolić dobio spornu diplomu, otkriva izvor Kurira.


     - Nakon što je Univerzitet "Braća Karić", u vlasništvu Bogoljuba Karića, 2010. godine promenio ime u Alfa univerzitet, u ovu visokoškolsku ustanovu dolaze kadrovi i tazbina Tomislava Nikolića. Dotadašnji rektor i ostali za jedan dan su isterani sa univerziteta, a na mesto rektora dolazi profesor Milan Bačević, čija je ćerka udata za sina Tome Nikolića. Za njegovog zamenika postavljen je član Glavnog odbora SNS prof. Radoje Zečević. Tandem Bačević - Zečević odmah je izbacio sve nepodobne, a na njihova mesta doveo članove SNS. U sastav BK univerziteta ubrzo je uključen i Fakultet za menadžment u Novom Sadu, čiji je vlasnik Dušan Ristić, a na kojem je diplomirao Nikolić - kaže naš izvor.


     On kaže da je početkom 2011. godine napravljen model kako da se dođe do diplome za Tomislava Nikolića i još neke ljude, te da je tako žrtvovan ugled Fakulteta za menadžment u Novom Sadu.
     - Osnovni zadatak je bio da se antidatira upis Tome Nikolića na taj fakultet u Novom Sadu kako bi se vremenski opravdala diploma koja je izdata četiri godine kasnije. U vreme upisa na fakultet u Novom Sadu taj fakultet je bio bez dozvole i akreditacije, što je tek kasnije dobio - otkriva izvor Kurira.


     Prema njegovim rečima, niko odgovoran na tom fakultetu ne sme potvrditi da je ikad video Tomislava Nikolića na ispitu ili nastavi.


     - Njegovu fakultetsku diplomu, odnosno diplomski rad uradila su dvojica funkcionera na BK univerzitetu, a isto tako i master rad i master diplomu. Naravno da se Nikolić nikad nije ni pojavio na odbrani ovih radova. Njegov diplomski rad i master rad uzeti su sa BK univerziteta i samo je naziv malo modifikovan, a sve ostalo je isto. To nije plagijat, to je ustvari krađa tuđih radova i najteži oblik zloupotrebe - zaključuje naš sagovornik, čije je ime i prezime poznato redakciji.
(Kurir, 11.05.2012.)

Нема коментара:

Постави коментар