петак, 11. мај 2012.

STUDENTI TRAŽE NA UVID TOMINU DIPLOMU

     Ni ovaj put nam niko nije izašao u susret. Čak mogu da kažem da su bili za nijansu grublji prema nama, rekla je Neda Simić.
neda
     BEOGRAD - Grupa od dvadesetak studenata iz Beograda danas se po treći put okupila ispred zgrade u kojoj živi predsednički kandidat SNS-a Tomislav Nikolić sa zahtevom da im pokaže diplome osnovnih i master studija.


     "Ni ovaj put nam niko nije izašao u susret. Čak mogu da kažem da su bili za nijansu grublji prema nama", rekla je Neda Simić, studentkinja Pravnog fakulteta.
     Simićeva je naglasila da je Nikolić u emisiji "Stav Srbije" na Televiziji "Prva"  rekao da svi koji su zainteresovani mogu doći u njegov stan i videti diplomu.


     "Da li je pitanje odgovornosti kada kaže da diploma nije bitna? Da li to znači da obrazovanje nije bitno, a samo 6,5 odsto građana ima visokoškolsko obrazovanje?", dodala je ona.


     Simićeva je ponovila da grupa studenata koja se okupila putem društvene mreže "Fejsbuk" neće odustati od nastojanja da privoli lidera SNS da im pokaže diplome i da će dolaziti ispred njegovog stana sve dok to ne bude učinio.

Нема коментара:

Постави коментар