четвртак, 29. децембар 2011.

TIMOŠENKOVA IZ PRITVORA U ZATVOR


     Julija Timošenko će biti premeštena iz pritvora u zatvor, gde će služiti kaznu pošto budu okončani svi krivični postupci, izjavio je ukrajinski ministar pravde.
Yulia Timoshenko Prime minister of Ukraine sexy
     "Kada presuda bude pravosnažna i svi dokumenti dostavljeni, a ne bude drugih predmeta u sudovima, postojaće svi uslovi da se ova osoba prebaci u kazneno-popravnu ustanovu", rekao je ukrajinski ministar pravde Oleksandr Lavrinovič na konferenciji za novinare u Kijevu.


     Ministar je podsetio da su pokrenuti brojni krivični postupci protiv Timošenkove i da je nastavljena pretkrivična istraga. 
Timoshenko gas
     Ukrajinska agencija navodi da je 11. oktobra kijevski Okružni sud osudio Juliju Timošenko za zloupotrebu službenog položaja prilikom potpisivanja Ugovora o gasu sa Rusijom u 2009. godine i izrekao zatvorsku kaznu od sedam godina i plaćanje odštete od 1,5 milijardi grivnji (oko 200 miliona dolara) "Naftogasu" Ukrajine. 
Yulia Timoshenko Putin gas problems
George W. Bush and Ukraine's Prime Minster Yulia Tymoshenko
     Ukrajinski Apelacioni sud potvrdio je 23. decembra prvostepenu presudu kojom je bivšoj premijerki Ukrajine izrečena zatvorska kazna. Njeni advokati su tada najavili da će žalbu na presudu uložiti Evropskom sudu za ljudska prava.

Нема коментара:

Постави коментар