уторак, 29. новембар 2011.

JERKOV: KAMPANJA ĆE BITI POPRILIČNO ŽESTOKA


     BEOGRAD – Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je danas da očekuje da će predstojeća predizborna kampanja biti "poprilično žestoka", a da od svesti onih koji budu učestvovali u kampanji zavisi da li će biti i "prljava". 
Aleksandra Jerkov
     – Ono što smo imali do sada priliku da vidimo ide u prilog tome da (kampanja) neće biti sasvim korektna – kazala je Jerkova agenciji Beta. Prema njenim rečima, očigledno je da se izbori približavaju i da razlike među strankama koje su bile ostavljene po strani, sada dolaze u prvi plan. 


     – Kad je u pitanju koalicija "Za evropsku Srbiju" to je razumljivo jer kada je formirana imala je cilj, a to su evropske integracije. Nakon 9. decembra to će poglavlje biti zatvoreno i sve razmirice koje su stranke imale među sobom će opet biti aktivirane – istakla je Jerkova. Ona je rekla da će LSV na republičkom nivou izaći u koaliciji, a u Vojvodini samostalno i da će ta stranka voditi kampanju zasnovanu na direktnom kontaktu sa građanima i na rešavanju svakodnevnih problema.
(BILSV, 28.11.2011.)

Нема коментара:

Постави коментар