петак, 26. август 2011.

TIMOŠENKOVA DEMANTUJE GLASINE O TROVANJU


     Najpoznatija ukrajinska zatvorenica kaže da je ne truju, iako se pacovi šetaju po zatvoru. Ona dodaje da to nisu najgore životinje kad se znaju ukrajinski političari


     Bivša premijerka i najpoznatija ukrajinska zatvorenica Julija Timošenko demantovala je da je u zatvoru truju ''otrovom protiv miševa''. Ona jasno kaže da su priče o trovanju izmišljotina bez obzira što se novinari pozivaju na njenog advokata. Očito je da je neko iz njenog okruženja izmislio priču na koju su naseli zapadni novinari i svi oni koji ih kasnije prepisuju. Takođe je demantovano da joj je telo puno modrica zbog nepoznate bolesti.


     Kao što smo već pisali Julija, ne jede zatvorsku hranu već samo voće i povrće koje joj donosi porodica.


     Julija ne da nije otrovana već je zadržala svoj humor i cinizam pa je poručila svojim istomošljenicima - ''ovde me ne truju otrovom protiv miša, ali pacovi ovde šetaju dosta slobodno. Znajući ukrajinsku politiku, mogu da kažem da to nisu najgore životinje'', rekla je Julija Timošenko. Iz zatvora poručuje da joj nedostaje pisanje svog bloga.


     Zadnjih dana Julija je promenila svoju frizuru i više ne nosi pletenice oko glave. I dalje je bodra na suđenju. U Kijev je doputovao zet Julije Timošenko - britanski roker Šon Kar koji je došao da podrži svoju taštu .

Нема коментара:

Постави коментар