петак, 22. јул 2011.

VODOVOD: RADOVE U MAŽURANIĆEVOJ KOČILA PROCEDURA


     Direktor "Vodovoda" Branko Bjelajac kaže da to preduzeće nije odgovorno za kašnjenje najavljenih radova na kanalizacionoj mreži u Mažuranićevoj, zbog čega su žitelji tog dela Petrovaradina pre nekoliko dana izlili fekalije iz septičkih jama na ulicu.


     Prema njegovim rečima, posao je planiran još početkom godine, ali je bilo potrebno da se ispoštuje određena zakonska procedura, što, kako navodi, nezadovoljnim građanima očigledno niko nije objasnio. "Oni koji bi trebalo ljudima da objašnjavaju zakonsku proceduru ih lažu i potpucavaju da prave gluposti kao što sad prave gluposti. Vodovod je na sebe uzeo da u potpunosti u sledećim godinama reši problem kanalizacije Petrovaradina, Telepa i Kaća", naveo je Bjelajac. 


     Planirano je da radovi u Mažuranićevoj ulici budu završeni do polovine avgusta. Time će se rešiti višedecenijski problemi koje meštani imaju sa zagađenim bunarima, popucalim kućama i preplavljenim baštama, usled  prepunih septičkih jama. Direktor "Vodovoda" precizirao je da će se potom raditi u Trandžamentskoj, ulici Račkog, kao i Sime Matavulja na Telepu. Dodaje i da se pripremaju projekti za naselje Sadovi, gde najviše problema ima sa nerešenim imovinsko-pravnim odnosima
(D.B)

Нема коментара:

Постави коментар