четвртак, 22. март 2012.

ČANAK PIŠE DAČIĆU ZBOG UČESTALIH NAPADA NA PROSTORIJE LSV PANČEVO


     NOVI SAD, 22. mart – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak uputiće zvanično pismo ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću zbog učestalih napada na prostorije LSV u Pančevu sa zahtevom za konkretne rezultate u istrazi.
Pancevo 
     Nepoznati počinioci noćas su provalili u prostorije Gradskog odbora LSV u Pančevu. To je ujedno i deveti napad na prostorije LSV Pančevo u protekle tri godine, od kojih se poslednji dogodio 5. februara kada su ciglom razbijeni prozori. 


     Kao i do sada, policija je uredno obaveštena i izašla je na uviđaj. Činjenica da za tri godine nije rasvetljen nijedan od osam napada na prostorije LSV očito je ohrabrio napadače da budu još slobodniji i sada provale u njih.


     Sada je već sasvim jasno da su svi ti napadi političke prirode i da nekima očito smeta činjenica da je Liga socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu izrasla u više nego respektabilan politički faktor u gradu, te da nemaju drugog načina da joj se suprotstave.  


     LSV Pančevo i dalje očekuje od policije da počinioci što pre budu identifikovani i uhapšeni, kao i da obezbedi ravnopravan i nesmetan rad svih političkih stranaka. 
Biro za informisanje 
Lige socijaldemokrata Vojvodine

Нема коментара:

Постави коментар