уторак, 20. март 2012.

MILO ĐUKANOVIĆ: PROTESTI SU MANIPULACIJA


     U nedelju je u Podgorici održan veliki protest nezadovoljnih građana koji traže promenu vladine ekonomske politike, rezultate u borbi protiv kriminala i korupcije i oporezivanje ekstra profitera. 
 
     Lider crnogorske vladajuće DPS Milo Đukanović okarakterisao je masovni protest u nedelju u Podgorici kao manipulaciju političkih i parapolitičkih organizacija.
File:Milo Djukanovic with Obamas.jpg 
     Đukanović je u ponedeljak uveče nakon predizbornog skupa njegove stranke uoči lokalnih izbora u Herceg Novom medijima kazao da ima "poštovanja za probleme", ali i "kritički odnos prema ljudima koji dejstvujući iz političkih partija ili parapolitičkih organizacija".


     On ih je optužio da "manipulišu opravdanim nezadovoljstvom u cilju ostvarivanja onih ciljeva koje nikakao ne uspevaju da ostvare kroz regularna pravila političke igre". 


     "U svakom društvu, pa i crnogorskom, postoje manipulanti koji pokušavaju da seju maglu i koji za njihovo višedecenijsko ponovljeno gubitništvo pokušavaju da iskoriste opravdano socijalno nezadovoljstvo dela javnosti. Deo javnosti je to prepoznao i zato mnogi nisu učestvovali u protestu, ne dajući priliku manipulantima da zloupotrebe njihove nedaće", rekao je Đukanović. 

Нема коментара:

Постави коментар