понедељак, 26. март 2012.

JERKOV: OBEZBEDITI INVESTICIJE


     NOVI SAD - Portparolka i kandiidatkinja Lige socijaldemokrata Vojvodine za gradonačelnicu Novog Sada Aleksandra Jerkov, odgovarajući na pitanje "Koju investiciju obećavate Novosađanima ako budete na vlasti u gradu?", novinaru emisije Politbiro koja se emituje na RTV-u odgovorila je da je prioritet bilo koje gradske vlasti izgradnja kanalizacione mreže u svim prigradskim naseljima. 
Potrebno više žena na mestima odlučivanja 
     - Sramota, je da u XXI veku u prigradskim naseljima, oko Novog Sada ne postoji ni kanalizaciona, ni vodovodna mreža – rekla je Jerkova. Ona je međutim dodala da nije stvar toliko u infrastrukturnim projektima, koliko u investicijama. 


     - Ključna reč, za svakoga ko bude vodio naš grad u narednom periodu su investicije i glavna, najvažnija i jedina obaveza gradonačelnika jeste da te investicije obezbedi – navela je Jerkova. Kako je rekla, ona upravo insistira na poziciji gradonačelnika u ovom procesu zbog toga što razlika za stranog investitora da li će ulagati u Inđiju ili Novi Sad, ne postoji u papirološkom smislu ili bilo kome drugom.


     - Jedina osoba koja može  tu razliku da učini je gradonačelnik i zbog toga je jako važno da ta osoba koja će biti gradonačelnik, personalno ima političku težinu, ima integritet i može da se izbori za to da dovede investitore u Novi Sad – zaključila je Aleksandra Jerkov.
(BILSV, 26.03.2012.)

Нема коментара:

Постави коментар