понедељак, 26. март 2012.

NENAD ČANAK - TRIBINA U FUTOGU, 24.03.2012.


     - Pa jel treba da biramo veće zlo? Jel bi vam to više odgovaralo? Jel bi bolje bilo da vam sada Koštunica, doktor, Vojislav objašnjava zašto je litar benzina osam rubalja – upitao je Čanak. On je rekao da je LSV zadovoljna što su ispunjene one tri stvari koje zbog kojih je podržala Vladu, ali je dodao da nije zadovoljna odnosom prema Vojvodini. Čanak je upitao i kako je moguće da u Vojvodini, koja ima 463 naselja, svega 10% ima kanalizaciju.


     - Svako drugo mesto ima ozbiljan problem, a dva od tri prisutan problem pijaće vode – rekao je Čanak. On je napomenuo da je pre rušenja vojvođanskog ustava 1990. godine 90 odsto sredstava ostajalo u Vojvodini. 



     Aleksandra Jerkov je rekla i da je bila u televizijskoj emisiji gde je ironično komentarisana saradnja LSV i SPO u Novom Sadu.


     - Sve bi to možda bilo uredu da te kritike nisu došle od osobe koja je u protekle tri godine prešla put od Vojislava Šešelja, Tomislava Nikolića, Vojislava Koštunice, Velimira Ilića do Mlađana Dinkića – rekla je Jerkova. Ona je dodala da takva osoba ne može da shvati da je LSV i SPO ujedinila upravo borba protiv svega onoga što te stranke predstavljaju.   


     - Pozivamo vas i da podržite Aleksandru Jerkov za gradonačelnika Novog Sada. Ona je mlada i odlučna osoba, Novosađanka, koja će zajedno sa svima nama, koji činimo njen tim, učiniti da Novi Sad ponovo postane grad evropskih vrednosti – rekao je Ljuban Stanišić iz SPO. 

Нема коментара:

Постави коментар